Sportswear For Pilates at Home

 

pict from pinterest

The first pandemic came and the scary on the whole world two years ago. For the first I don’t have any plan to spend time at home. You just call that “ glundung-glundung’ (in bahasa) and made a cup dalgona coffee every time. LOL. My children start online school and for two years they are doing something all the time at around home.


During pandemic in every morning my husband took his laptop and his stool and was gone all day in his room. And my children too. And me being a chef every day. Every time I had cook and doing something in the back yard.

I think we can do something to spend the time. Somethose workout or pilates or yoga. I choosed pilates for beginner. Those new to pilates can begin with a home practice. We just need a mat and streaming video from Youtube. Mat pilates videos and books are widely available. A home practice is safe for anyone of injury or chronic back pain even for beginner.

Beginners may also benefit from taking introductory Pilates Classes with a trained Pilates teacher. Even those taking pilates classes via online like me will benefit significantly from doing Pilates at home. For first I realized that we need comfortable clothes. The comfortable clothes for Pilates like sportwears for woman.

 

We want to wear comfortable clothing that will allow we to move freely. For me this most often means wearing leggings or yoga pants and tank tops or t-shirt. And there are other options as well. For you information we can buy any high quality sportwears with discounted sportswear.

pict from https://www.waistdear.com/


You should have yoga pants like Wholesale Fitted High Waist Yoga Leggings Seamless For runnerThis is leading waist trainer & shpewear manufactured for 10+ years. Serving for 30.000 wholesalers and retailers worldwide. From modern factory and advanced production equipment. 



And I loved Wholesale women’s athleisure fashion yoga set with thumb backles. Material with 60% nylon and 35% polyster and 5% spandex. Sportswear like a pants yoga is all about simplicity for Pilates. We can buy this item on  Black Friday shapewear.

Yeay, here are some outfit ideas to help us get prepared for our first Pilates class.

pict from https://www.waistdear.com/

13 komentar

  1. sama euy, aku juga tim glundang glundung mbak ahaha...tapi sejak BB naik, ngurangin banget rebahan, banyakin gerak. Ini sportswearnya cantik banget, mupeng euy buat olahraga di rumah

    BalasHapus
  2. tim yang selalu gagal bikin dalgona, hehehe. Waktu awal pandemi masih terasa santai buat saya. Di rumah masih banyak yg dikerjain, bisa baca buku, berkebun, nyaman aja lah. Sampai kemudian nimbang dan eng ing eng, kaget sendiri, dan akhirnya meyakinkan diri harus benar-benar olahraga

    BalasHapus
  3. Sukaaakkk bgt ama sportswear iniii
    Mauuuu mayan biar olahraga makin semangat ye kaannn

    BalasHapus
  4. akuu kerjaannya ngegofood mulu, dan beneran sampai naik 10kg donk, wkwkwk. cakep ya ini celana yoganya. kadang2 aja aku ikut kelas yoga, eh, ngikutin yoga yang di youtube juga deng, ihihi

    BalasHapus
  5. keliatan nyaman banget mba itu legging-nya, dan bahannya juga gak gatal

    BalasHapus
  6. Lovely sportswear for pilates at home...and Thanks God I can buy this item on Black Friday shapewear. Thanks for sharing:)

    BalasHapus
  7. Langsung dong aku klik inbound linknya.

    Dan tarrra, langsung chat dengan staff di sana.

    Pertanyaan pertamaku:
    Me: Are you a bot or human?
    WD: Human
    Alhamdullillah




    BalasHapus
  8. Kebalikan justru pandemi selain sering pergi2 yg berbau adventure dirumah jadi rajin ikut kelas yoga online. Sampai gabut beli pernik2 yoga krn berasa bebas tugas anter jemput sekolah. Makan promoan eats traveloka dkk

    BalasHapus
  9. jadi kangen ikutan club senam aerobik lagi, zaman aku anak 1 masih betah ikutan, pas sekarang aduh kebapa lebih senang rebahan huhu...

    BalasHapus
  10. Aku belum pernah ikut kelas Pilates. Kalau diingat-ingat, awal pandemi dan mulai pandemi, banyak banget glundung-glundung di rumah. Sekarang masih keterusan, hehehe

    BalasHapus
  11. Indeed, glundung-glundung is the best activity..
    When the others saying those activities not productivity, but..we called it self love. Hehhee~


    It is very important to complete sports equipment, especially comfortable clothes that we need like all of the waistdear's product.

    BalasHapus
  12. Sportwear nya cukup menutupi ya, buat di rumah saja olahraganya udah bisa tuh
    kalau mau keluar tinggal pakai outer aja juga kayanya bisa ya.
    Olahraga ini memang peer banget. Saya masih susah mengendalikan BB nih

    BalasHapus
  13. Eh bener juga sih, mengapa sejak pandemi kegiatan olahraga ku berkurang. Jadi sering jajan online, baking, nongkrong di dapur demi bikin jajanan buat orang serumah, wkwkkk.

    Cakep banget sport wear nya, mba. Bakal jadi rajin olahraga gak nih kalo punya sport wear keren seperti ini

    BalasHapus

Terima kasih untuk kunjungannya. Semoga bermanfaat. Harap meninggalkan komentar yang positif ya. Kata-kata yang baik menjadi ladang sedekah untuk kita semua.